Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες  από την ημερομηνία πληρωμής. 

 • Με   ASC COURIER
  1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα.
  Για παραγγελίες που πληρώνονται με τραπεζική κατάθεση η χρέωση της αποστολής είναι 3 ευρώ.
  Οι παραγγελίες που πληρώνονται με την μέθοδο του PAYPAL η χρέωση είναι 4 ευρώ.
  Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνεται με 2 ευρώ.

 

 • Με παραλαβή από την ΕΔΡΑ ΜΑΣ.
  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από την έδρα μας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής.
  Θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή με e-mail όταν θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

 

 • Με ταχυδρομείο για ΚΥΠΡΟ και ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
  5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολή στην Κύπρο καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο.
  Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 10 € για Κύπρο και για χώρες του εξωτερικού εφόσον τα προιόντα δεν υπερβαίνουν το 1 κιλό βάρος.Από 1 κιλό και πάνω θα ενημερωθείτε σχετικά με την αξία αποστολής των προιόντων.

Θέλοντας να καλύψουμε τους πελάτες μας προσφέρουμε την  δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εφόσον:

 • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας με την ημερομηνία αποστολής των επιστροφών δεν ξεπερνά τις 7 ημερολογιακές ημέρες.
 • Η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της συσκευασία.
   
  Στο δέμα επιστροφής, τοποθετήστε ένα έγγραφο που να εξηγεί τους λόγους της επιστροφής καθώς επίσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να μπορέσουμε να έρθουμε σε συνεννόηση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων.  Να επισημάνουμε ότι τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.
   
  Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Με αντικαταβολή.
 • Για αποστολές στην Ελλάδα.
  Για όσους επιθυμούν να πληρώσουν την στιγμή που θα παραλάβουν το δέμα τους από την courier.
  Με αντικαταβολή μπορεί να γίνει αποστολή μόνο με την επιλογή της ACS COURIER και όχι με άλλους τρόπους αποστολής.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Για αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας μαζί με τα έξοδα αποστολής.
 • Παρακαλούμε η κατάθεση να γίνεται από ιδία τράπεζα.
 • Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς θα τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:763/593518-06
IBAN:GR8101107630000076359351806
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:800002101436076
IBAN:GR0401408000800002101436076
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:GR6301710610006061141224949
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

 • Μέσω PayPal. 
 • Για αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  Ολοκληρώστε την πληρωμή της παραγγελία σας, μέσω της ασφαλούς τοποθεσίας Paypal, κάνοντας χρήση της πιστωτικής σας κάρτας VISA/MASTERCARD, είτε διαθέτοντας λογαριασμό στην PayPal, είτε ως απλός επισκέπτης.

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους. 

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του DIONI-ART.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο DIONI-ART.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

2. Προσωπικά Δεδομένα
Το DIONI-ART.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. 

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo DIONI-ART.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους. 

4. Περιορισμός Ευθύνης
Το DIONI-ART.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To DIONI-ART.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. 

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το DIONI-ART.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο DIONI-ART.gr  είναι ιδιοκτησία της εταιρείας:

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 27
65302, ΚΑΒΑΛΑ
Α.Φ.Μ.102488811

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δυκτιακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. 


7. Ισχύον Δίκαιο
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του DIONI-ART.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 

Clothing

10% - 20% off

Shoes

5% - 10% off

Watches

5% - 10% off

Bags & Wallets

5% - 10% off

Jwellery

15% - 30% off

Sunglasses

Flat 30% off