NewsLetter

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

      

 Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τις αγορές μας  σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή στις παραγγελίες  άνω των 50 ευρώ για την Ελλάδα και άνω των 70 ευρώ για την Κύπρο.

Η προσφορά μας ισχύει για παραγγελίες που δεν ξεπερνούν σε βάρος τα 2 κιλά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 11:12

Εμφανίσεις: 2319

ΚΟΥΠΟΝΙΑ-ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ


Κερδίστε δωροεπιταγές…

Τώρα σας ανταμείβουμε για τις αγορές σας με εκπτωτικά κουπόνια.

Με κάθε αγορά που κάνετε αξίας 15 ευρώ κερδίζετε κι ένα εκπτωτικό κουπόνι.
Με την συγκέντρωση 8 κουπονιών κερδίζετε  μια δωροεπιταγή αξίας 15 ευρώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού συγκεντρώσετε τον απαιτούμενο αριθμό κουπονιών να μας στείλετε με email τους κωδικούς  των κουπονιών και αμέσως  θα σας γίνει η έκπτωση των 15 ευρώ. 
Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία φορά και μετά την εξαργύρωση του ακυρώνεται.
(Δεν ισχύει για αγορές σε σανδάλια και μαγνήτες).

Και μην ξεχνάτε…
Όσο περισσότερο δημιουργείτε…  
τόσο περισσότερο κερδίζετε!!!

Ισχύει μέχρι 31/12/2014

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 06:39

Εμφανίσεις: 5828

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή 01 Ιουνίου 2014 21:03

Εμφανίσεις: 976

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Oροι Χρήσης

 

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.
 

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του
 DIONI-ART.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο DIONI-ART.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

2. Προσωπικά Δεδομένα
Το
 DIONI-ART.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. 

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo
 DIONI-ART.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους. 

4. Περιορισμός Ευθύνης
Το
 DIONI-ART.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To DIONI-ART.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. 

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το
 DIONI-ART.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο
 DIONI-ART.gr  είναι ιδιοκτησία της εταιρείας:

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 27
65302, ΚΑΒΑΛΑ
Α.Φ.Μ.102488811
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δυκτιακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. 7. Ισχύον Δίκαιο
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του
 DIONI-ART.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 15:09

Εμφανίσεις: 5467

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Θέλοντας να καλύψουμε τους πελάτες μας προσφέρουμε την  δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εφόσον:

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας με την ημερομηνία αποστολής των επιστροφών δεν ξεπερνά τις 7 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της συσκευασία.
     
    Στο δέμα επιστροφής, τοποθετήστε ένα έγγραφο που να εξηγεί τους λόγους της επιστροφής καθώς επίσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να μπορέσουμε να έρθουμε σε συνεννόηση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων.  Να επισημάνουμε ότι τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.
     
    Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 06:44

Εμφανίσεις: 4802

ΣΥΝΔΕΣΗ

(Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, Πατήστε παρακάτω)

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση